KAPSUL UNTUK HAMIL
FORMULASI HERBA MAK BIDAN
( MUJARAB )

CARA MUDAH DAN PANTAS DAPAT DUA GARIS TANPA PERLU BERSUSAH PAYAH MINUM SUSU DAN MINUM JUS. INSYAALLAH POSITIF HAMIL DALAM 1 BULAN JER

Hanya amalkan mustajab perawan 2 kapsul sehari untuk kesan yang optimium dan maximum! Diakui selamat tanpa sebarang kesan sampingan.

Sekarang dah masuk bulan puasa. Tak lama lagi nak raya. Soalan paling dibenci adalah bila nak ada anak ni, ke tak boleh mengandung?

Sumpah sakit sangat hati ni bila orang tanya soalan tu!!!

Doktor pakar sakit puan bagi tahu kalau ada masalah seperti dibawah memang susah nak lekat.

7 DARIPADA 10 Wanita Di Malaysia Mengalami Gejala Masalah Seperti Di Atas, Dan Ramai Ambil Remeh Tentang Masalah Ini

 

BERDASARKAN PENGALAMAN KAMI SELAMA 15 TAHUN,MASALAH DIATAS ANTARA SEBAB UTAMA RAMAI YANG SUSAH NAK HAMIL !

Ramai patient saya dah cakap cuba macam2 cara seperti

🤨 Dah cari waktu subur untuk bersama tapi tak lekat

🤨 Kena label Mandul oleh orang terdekat

🤨 Selalu rasa down bila orang tanya bila nak ada anak

🤨 Nak tambah anak tapi xlekat walaupon dah cabut perancang

🤨 Masalah PCOS

🤨 Rahim tak kuat, kerap gugur

🤨 Bermacam-macam cara dah buat, tapi tak lekat jugak. sedih tau

Selain dari anak itu rezeki. akak perlu faham yang mana bila rahim akak betul-betul sihat dan sampai waktu subur, bila akak bersama insyaallah akan mudah sangat nak lekat.

Tapi akak jangan lah risau. kalau adik beradik lain boleh mengandung. mesti akak pun boleh. yang tak bolehnya akak buat tak tahu tanpa ikhtiar.

 Tapi kalau akak dah baca sampai sini, husna yakin yang akak mesti orang yang jenis ikhtiar.

Dan Husna sebenarnya dah bantu raaaamai orang dapat cahaya mata pertama dan juga cahaya mata kedua. jangan risau lah kak. setiap masalah ada jalan penyelesaiannya.

MEMPERKENAKAN
MUSTAJAB PERAWAN

APAKAH BAHAN YANG ADA
DALAM KAPSUL MUSTAJAB
PERAWAN NI ?

MUSTAJAB PERAWAN ini di formulasikan oleh seorang pakar herba dengan mengambil kira dos yang sesuai dan selamat untuk tubuh manusia. 𝟭𝟬𝟬% 𝘀𝗲𝗹𝗮𝗺𝗮𝘁 𝗱𝗮𝗻 𝗧𝗜𝗔𝗗𝗔 𝗸𝗲𝘀𝗮𝗻 𝘀𝗮𝗺𝗽𝗶𝗻𝗴𝗮𝗻.

MUSTAJAB PERAWAN INI DISAHKAN SELAMAT OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

SIJIL KKM : MAL08051589TC

JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 085-10/2012

Kenapa Mustajab Perawan ini berbeza dari produk zuriat diluar sana?

1 Produk TAPI Suami isteri boleh makan tau. Lagi Jimat dan lagi senang nak Lekat.

Alhamdulillah.. suka sangat Bila baca feedback mereka.
Sekarang Giliran akak untuk bergelar seorang IBU!

Mustajab perawan ni mendapat dan repeat order yang tinggi

0

Dalam Masa Sebulan Sahaja

Jom tempah sekarang sementara Promosi masih ada

Khidmat COD DISEDIAKAN Untuk Semenanjung Malaysia Sahaja. Sabah Sarawak disarankan bayar Online banking.

Akak sangat bertuah hari ini sebab Mustajab perawan ada PROMOSI yg sangat2 murah & berbaloi

Harga Asal Sebotol RM170, TAPI Hana tak nak bagi harga tu dekat akak. Hana nak bantu akak supaya akak dapat hamil.

PROMOSI  1 botol hanya RM97 SAHAJA – JIMAT RM73 (FREE POSTAGE & DELIVERY)

TUNGGU DULU !!

Kalau akak nak lagi jimatkan, Hana SYORKAN akak ambil terus pakej 3  botol, yang mana harga untuk 3 botol hanya RM147 SAHAJA (JIMAT 363 )

Dr pakar juga sarankan amal pakej 3 untuk proses merawat 

PEMBELIAN 3 BOTOL LAYAK MENDAPAT  FREE GIFT 1 PCS OPK -CEK KESUBURAN  & 1 PCS UPT – CEK KEHAMILAN.. 

MURAH SANGAT BERBANDING KHASIAT YG AKAK DAPAT LEPAS AMALKAN..PERCAYALA

Alhamdulillah, majoriti pengguna yang dah amalkan Mustajab perawan ni

 memang berkesan jika betul-betul konsisten makan setiap hari. Untuk nampak kesan lebih cepat, biasanya peringkat awal akak akan rasa tubuh jadi ringan, tak sakit urat saraf, tumit akan kurang sakit, kencing akan lawas, kurang sakit pinggang dan lain-lain lagi.

Saya syorkan sangat-sangat kat akak, akak wajib makan Mustajab Perawan ni, jangan biarkan lama-lama..effect dia sangat teruk kak, akan effect kepada tubuh kita dan boleh effect kepada suami nakkan zuriat. Silap hari bulan, akak ada madu.

Akak beli 3 botol dulu yer, untuk tengok kesan macam mana, saya doakan semoga akak cepat sembuh, dapat beribadah dengan sempurna, dapat buat kerja dengan baik dan semoga akak dipermudahkan segala urusan didunia dan akhirat..amiinn

Akak boleh pilih yer nak set yang mana satu, akak tekan je butang Nak 3 botol, 2 botol atau 1 botol.

Soalan Lazim
(FAQ)

Anda boleh lihat kesan seawal 14 hari dengan penggunaan secara konsisten. Badan akan terasa lebih ringan dan tidak cepat letih. Period semakin teratur. Disyorkan untuk amalkan sekurang-kurangnya 3 bulan untuk pasangan yang ingin ikhtiar hamil

Mustajab perawan adalah sejenis Harba semulajadi dan bukan ubat. Jadi ia selamat digunakan sebelum, semasa & selepas mengandung. Malah telah mendapat kelulusan dari KKM dan mempunyai Halal JAKIM.

Boleh! Malah digalakkan untuk sama-sama berusaha. Kerana bahan di dalam Mustajab perawan sangat bagus untuk kesihatan sperma dan dalaman lelaki

Tidak perlu. Kerana kandungan Folic Acid di dalam Mustajab perawan telah mencukupi untuk memenuhi keperluan satu badan

Mustajab perawan sesuai diamalkan seawal dari semasa ingin merancang kehamilan, semasa hamil & selepas kehamilan. Kerana ia mengandungi bahan yang sememangnya disyorkan oleh Doktor O&G

Cara Makan MUSTAJAB PERAWAN

Ambil 2 biji sehari sebelum tidur
– Jika ada mengambil sebarang ubat atau supplement yg lain, boleh jarakkan 1-2jam pengambilan
– Disarankan mengambil 8gelas sehari air putih
– Ketika haid, boleh amalkan seperti biasa
Semoga bermanfaat

Akak, Kalau was2 nak order 

melalui website. akak boleh je whatsapp 

dulu hana dengan tekan butang

 whatsapp dibawah tau. Hana serius

 nak tolong ni.

Disclaimer:

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site isteriidaman.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

error: Content is protected !!
Scroll to Top